1977   |   TIS   |   najdi.si   |   bizi.si   |   siol.net   |   DKino
PRVA IZBIRA

Ste vedeli, da vsak mesec na univerzalno številko 1188 prejmemo več kot 600.000 klicev za informacije o telefonskih naročnikih iz Telefonskega imenika Slovenije? Od vseh prejetih klicev je kar 10% takšnih, ko stranke v mislih nimajo točno določenega podjetja ali osebe, potrebujejo pa konkretno storitev kot je npr. picerija, taxi služba, servis in podobno.

Naši agentje v Kontaktnem centru 1188 seveda tudi v teh primerih posredujejo kontaktne podatke konkretnih podjetij, ki izvajajo iskano storitev in katere najprej izberejo. Bi želeli, da v teh primerih kot PRVO IZBIRO ponudimo kontakt prav vašega podjetja?

To je nov in zelo učinkovit način oglaševanja, ki vam bo prinesel nove redne stranke. Tovrstno oglaševanje je EKSKLUZIVNO, kar pomeni da v isti občini ne moreta biti dve podjetji PRVA IZBIRA za isto dejavnost. Tako v primeru, da stranka, ki pokliče na 1188, želi taksi npr. v občini Maribor, posredujemo najprej kontakt podjetja, ki pri nas zakupi oglasni prostor kot PRVA IZBIRA.

Ker je oglaševanje PRVA IZBIRA ekskluzivno, je mesto v posamezni občini v posamezni dejavnosti samo eno. Zato pohitite z naročilom in prehitite konkurenco!

Za več informacij o oglaševanju ali za naročilo PRVE IZBIRE nas pokličite na 080 8825!

Cenik* Primeri nekaterih dejavnosti, za katere lahko zakupite PRVO IZBIRO:
AVTOHIŠA IN GOSPODARSKA VOZILA; AVTOSERVIS; BAR; FRIZERSKA DEJAVNOST; GOSTILNE IN RESTAVRACIJE; HOTELI; LEKARNE IN SPECIALIZIRANE TRGOVINE; DOSTAVA HRANE IN CATERING; PICERIJA; TAKSI; TRGOVINA; TURIZEM; ZDRAVSTVO; ZOBOZDRAVSTVO, ... Za več dejavnosti kliknite tukaj!Pravila oglaševanja PRVA IZBIRA:

Minimalno obdobje oglaševanja je en mesec. Oglaševanje se lahko prične na kateri koli dan v mesecu.

V primeru zakupa PRVE IZBIRE vsaj 12ih zaporednih mesecev, vam priznamo en dodatni mesec GRATIS!

Več si preberite v splošnih pogojih.